In Blog

Σήμερα, Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021, κατά την έναρξη του συνεδρίου της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, το οποίο πραγματοποιήθηκε και με την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης κ. Γεωργιάδη και του υφυπουργού Μεταφορών κ. Παπαδόπουλου, ο κ. Μαραβέγιας διατύπωσε τα εξής: 

«Είναι χαρά μου που βρίσκομαι σήμερα αναμεσά σας, ανάμεσα σε δεκάδες επαγγελματίες ενός ιδιαίτερα δυναμικού κλάδου στον  νευραλγικό τομέα των επιβατικών μεταφορών στην Ελλάδα. 

Τα ΚΤΕΛ όλης της χώρας δίνουν τη δυνατότητα στο επιβατικό κοινό να φτάνει στον προορισμό του οικονομικά και με ασφάλεια. Την ίδια ώρα, με την εκπτωτική πολιτική που ισχύει για ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, όπως οι τρίτεκνοι, οι πολύτεκνοι, τα ΑΜΕΑ κ.λπ., ο φορέας αποδεικνύει έμπρακτα τον κοινωνικό του ρόλο και την ευαισθησία του απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό αν σκεφθεί κανείς ότι οι επιχειρήσεις των ΚΤΕΛ δεν επιδοτούνται από το Κράτος.

Δεν είναι τυχαίο, επομένως, ότι τα ΚΤΕΛ έχουν την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας, ως πλέον αξιόπιστοι συγκοινωνιακοί φορείς της χώρας επί σειρά πολλών ετών.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι τους τελευταίους μήνες που η χώρα μας, όπως και ολόκληρος ο πλανήτης, βρίσκεται αντιμέτωπη με την πανδημία, οι υπεραστικοί λεωφορειούχοι στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων δείχνοντας ύψιστη υπευθυνότητα σε ό,τι αφορά την τήρηση των αναγκαίων μέτρων προστασίας, παρά τις οικονομικές συνέπειες που είχαν για τους ίδιους.

Σας οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» γιατί στηρίξατε τον αγώνα της Κυβέρνησης με σκοπό την διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και παράλληλα την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων, σε όλους τους τομείς της οικονομίας. 

Προσωπικά, σας διαβεβαιώ ότι θα σταθώ αρωγός στις προσπάθειές σας για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς το επιβατικό κοινό και την ικανοποίηση των αιτημάτων σας που θα συμβάλουν στην επίτευξη αυτού του στόχου, έτσι ώστε να μπορεί ο ελληνικός λαός να απολαμβάνει και στο μέλλον υψηλής ποιότητας υπηρεσίες.

Θα ήταν παράλειψή μου να μη συγχαρώ τον πρόεδρό σας κ. Άγγελο Φάτσιο, ο οποίος επανεξελέγη πρόσφατα για 8η συνεχόμενη θητεία στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί «Σταθερή Αξία», όπως ακριβώς ήταν και το όνομα του συνδυασμού του στις αρχαιρεσίες. 

Να συγχαρώ, βεβαίως, και τον δικό μας πρόεδρο, Δημήτρη Κολυνδρίνη, ο οποίος διαγράφει μια εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία για πάρα πολλά χρόνια, απολαμβάνοντας επίσης την αποδοχή του κλάδου σε τοπικό επίπεδο, αλλά και πανελλαδικά, αφού εκλέγεται στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας. 

Η αδιάκοπη προσπάθεια του ίδιου και των άλλων μελών της διοίκησης του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Μαγνησίας, για την αναβάθμιση των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση του κοινού, αναγνωρίζεται έμπρακτα από τους εκατοντάδες επιβάτες που μετακινούνται καθημερινά με τα υπεραστικά λεωφορεία».

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Βουλευτής Μαγνησίας

#social_media
Στοιχεία επικοινωνίας

Email
k.maravegias@parliament.gr

Διεύθυνση
Γραφείο Βόλου: Σωκράτους 26, 38221
Γραφείο Αθηνών: Μητροπόλεως 1, 10557
Τηλ.: 2421 102227, 2421 102228,
210 3217162