In Blog

Ανοιχτό κάλεσμα συμμετοχής στη μεγάλη προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητή τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την Πέμπτη 11 Μαΐου στις 7 μ.μ. στο Εκθεσιακό Κέντρο του Δήμου Βόλου, απηύθυνε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας και εκ νέου υποψήφιος κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια περιοδείας του την Τρίτη στο Διμήνι και το Σέσκλο.

 

Ο κ. Μαραβέγιας ευχαρίστησε τους κατοίκους των δυο περιοχών για την εγκάρδια υποδοχή που του επιφύλαξαν και ζήτησε να δώσουν όλοι το «παρών» στην ομιλία Μητσοτάκη, προκειμένου το Διμήνι, το Σέσκλο και ολόκληρη η Μαγνησία να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα αυτοδυναμίας της Νέας Δημοκρατίας, για αξιοπρεπή δημόσια υγεία, για καλύτερη παιδεία, για μεγαλύτερους μισθούς και συντάξεις, για τη στήριξη της νέας γενιάς και ένα σύγχρονο και λειτουργικό κράτος, προς όφελος των πολιτών.

 

«Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έθεσε τον πολίτη στο επίκεντρο της πολιτικής της και είμαι βέβαιος ότι η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας αναγνωρίζει την προσπάθεια που έγινε την τελευταία τετραετία, ένιωσε ότι η Πολιτεία ήταν δίπλα της, ότι εξάντλησε όλες τις δυνατότητες που είχε για να στηρίξει τον ελληνικό λαό», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Μαραβέγιας.

 

«Στη ΝΔ αγωνιστήκαμε σκληρά για να χτίσουμε ένα σύγχρονο κράτος που βαδίζει μπροστά και στοχεύει ψηλά», είπε ο κ. Μαραβέγιας και πρόσθεσε ότι τα τελευταία χρόνια έγιναν πραγματικά άλματα για την πάταξη της γραφειοκρατίας και την απλούστευση των διαδικασιών στη δημόσια διοίκηση, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος τόλμησε πολλές φορές να θίξει κακώς κείμενα προκειμένου να επιτευχθεί η βελτίωση των υπηρεσιών προς τους πολίτες.

 

Αναφερόμενος στα θέματα της Μαγνησίας, τόνισε ότι επί ΝΔ ξεμπλόκαραν μεγάλα έργα που είχαν «παγώσει» τα προηγούμενα χρόνια, όπως η ηλεκτροκίνηση Βόλου-Λάρισας και το Δικαστικό Μέγαρο Βόλου. Ειδική αναφορά έκανε στο έργο του Περιφερειακού, τονίζοντας ότι η ολοκλήρωσή του παραμένει ο μεγάλος στόχος για την περιοχή και η ΝΔ δεσμεύεται ότι μέσα στην επόμενη τετραετία το έργο θα πάρει οριστικά τον δρόμο του με την έναρξη των διαδικασιών δημοπράτησης του υπόλοιπου τμήματος. Τέλος, συμφώνησε με τους κατοίκους του Σέσκλου για την ανάγκη να αντιμετωπιστεί άμεσα το πρόβλημα της αφύλακτης διάβασης στον δρόμο που οδηγεί προς το χωριό, όπως και για την κατασκευή κυκλικού κόμβου στη διασταύρωση με τον δρόμο Βόλου-Λάρισας, προκειμένου να επιτευχθεί η ασφαλής πρόσβαση. Μάλιστα, δεσμεύτηκε ότι εάν οι πολίτες της Μαγνησίας τον τιμήσουν με την ψήφο τους για δεύτερη φορά και αποφασίσουν να τους εκπροσωπήσει εκ νέου στη Βουλή, θα στηρίξει σθεναρά την επίλυση των δυο αυτών θεμάτων.

 

«Το δίλημμα των επόμενων εκλογών είναι απλό: Ή πάμε μπροστά, ή γυρνάμε πίσω», είπε ο κ. Μαραβέγιας και κάλεσε τους κατοίκους του Διμηνίου και του Σέσκλου να βάλουν τη «σφραγίδα» τους για μια μεγάλη νίκη της ΝΔ, για να πάει μπροστά η Μαγνησία και η Ελλάδα.

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Βουλευτής Μαγνησίας

#social_media
Στοιχεία επικοινωνίας

Email
k.maravegias@parliament.gr

Διεύθυνση
Γραφείο Βόλου: Σωκράτους 26, 38221
Γραφείο Αθηνών: Μητροπόλεως 1, 10557
Τηλ.: 2421 102227, 2421 102228,
210 3217162