In Blog

 

Άμεσο αποτέλεσμα είχε η παρέμβαση του βουλευτή Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνου Μαραβέγια στον υπουργό Υγείας κ. Θαν. Πλεύρη, για την ενίσχυση του Νοσοκομείου Βόλου με έναν ακόμη χειρουργό. 

 

Ειδικότερα, μετά τη δημοσίευση από το Υπουργείο Υγείας της προκήρυξη των θέσεων μόνιμων γιατρών, σύμφωνα με τις προτάσεις των Υγειονομικών Περιφερειών για τις δομές υγείας της διοικητικής τους περιφέρειας, ο κ. Μαραβέγιας επικοινώνησε με τον κ. Πλεύρη και ζήτησε την αναθεώρηση της τελικής λίστας ιατρικού προσωπικού για το Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχε παραλειφθεί μια θέση ειδικότητας χειρουργού, η οποία τελικά εντάχθηκε στην τελική προκήρυξη.

 

“Με την υγειονομική κρίση να συνεχίζει να δοκιμάζει το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, το Υπουργείο Υγείας στηρίζει με προσλήψεις ειδικευμένων ιατρών τα Νοσοκομεία μας και τις υπόλοιπες δομές υγείας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή κατά της covid-19 κυρίως, δίχως να υποεκτιμώνται οι ανάγκες και για το υπόλοιπο ιατρικό, διαγνωστικό και νοσηλευτικό έργο,” ανάφερε σε δήλωσή του ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κ Κων. Μαραβέγιας. 

 

Στην επικοινωνία που είχε τόσο με τον υπουργό Υγείας κ. Θαν. Πλεύρη, όσο με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στ. Ελλάδας κ. Φώτη Σερέτη, ο βουλευτής Μαγνησίας εξέφρασε τα συγχαρητήριά του για τις ταχείς διαδικασίες ενίσχυσης των δομών υγείας.

 

«Με συνεργασίες, ξεπερνώντας χρονοβόρες διαδικασίες και με ομόθυμη διάθεση να στηρίξουμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, διαθέτουμε όλες τις δυνάμεις μας και προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά για τη συνεργασία τους και το ενδιαφέρον τον Υπουργό Υγείας κ. Θαν. Πλεύρη και τον Διοικητή της 5ης ΥΠΕ κ. Φ. Σερέτη», κατέληξε στη δήλωσή του. 

 

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Βουλευτής Μαγνησίας

#social_media
Στοιχεία επικοινωνίας

Email
k.maravegias@parliament.gr

Διεύθυνση
Γραφείο Βόλου: Σωκράτους 26, 38221
Γραφείο Αθηνών: Μητροπόλεως 1, 10557
Τηλ.: 2421 102227, 2421 102228,
210 3217162