In Blog, Νοέμβριος 2022

Για τα θέματα που απασχολούν τους λιμενικούς σε όλη την Ελλάδα ενημερώθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια επίσκεψης στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος (Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.) που στεγάζονται εντός του υπουργείου Ναυτιλίας-Νησιωτικής Πολιτικής.
Ο κ. Μαραβέγιας συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Τσιάνο και τον Γ. Γραμματέα κ. Αλέξανδρο Δροσόπουλο. Επίσης, είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων, της μεγαλύτερης Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος στην επικράτεια, κ. Βασίλη Κουζή, ο οποίος είναι και αντιπρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Ο βουλευτής εξήρε το έργο που επιτελεί το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής σε όλη την Ελλάδα, σώζοντας χιλιάδες ανθρώπινες ζωές, καθώς και την συμβολή των λιμενικών στην προστασία των θαλάσσιων συνόρων της χώρας, αναγνωρίζοντας το μεγάλο φορτίο που έχουν
επωμιστεί λόγω των μεταναστευτικών ροών.
Είχε προηγηθεί συνάντηση του κ. Μαραβέγια με τον αρμόδιο υπουργό κ. Γ. Πλακιωτάκη, από κοινού με το προεδρείο της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Βορείων Σποράδων, με αντικείμενο τα κυριότερα προβλήματα των λιμενικών υπηρεσιών στη Μαγνησία. Στη συγκεκριμένη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Φίλιππος Ραγάζος, ο αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Τριαντάρης και η ταμίας κ. Δάφνη Σπανού.

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Βουλευτής Μαγνησίας

#social_media
Στοιχεία επικοινωνίας

Email
k.maravegias@parliament.gr

Διεύθυνση
Γραφείο Βόλου: Σωκράτους 26, 38221
Γραφείο Αθηνών: Μητροπόλεως 1, 10557
Τηλ.: 2421 102227, 2421 102228,
210 3217162