In Blog, Οκτώβριος 2022

Για τις ανάγκες των λιμενικών υπηρεσιών της Μαγνησίας ενημερώθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντίνος Μαραβέγιας κατά τη διάρκεια διαδοχικών επισκέψεων στην 4η Περιφερειακή Διοίκηση Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, όπου συναντήθηκε με την διοικητή, αρχιπλοίαρχο κ. Νίκη Δανδουλάκη, και την κεντρική λιμενάρχη, πλοίαρχο κ. Βασιλική Κωνσταντά, αντίστοιχα. Παρόντες στις συναντήσεις ήταν ο πρόεδρος κ. Φίλιππος Ραγάζος και ο αντιπρόεδρος κ. Απόστολος Τριαντάρης  της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Θεσσαλίας, Φθιώτιδας και Βορείων Σποράδων.

 

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λιμενικοί και στις αυξημένες ανάγκες της απαιτητικής καθημερινότητάς τους, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στα ζητήματα που απασχολούν τις λιμενικές υπηρεσίες και το προσωπικό τους στα νησιά των Βορείων Σποράδων και στο Ανατολικό Πήλιο.

 

Ο κ. Μαραβέγιας εξήρε το έργο που επιτελεί το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και τα στελέχη του, διαβεβαιώνοντας ότι στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου θα εξαντλήσει κάθε περιθώριο για τη δρομολόγηση λύσεων στα προβλήματα που δυσχεραίνουν τη λειτουργία των λιμενικών υπηρεσιών στη Μαγνησία. Στο πλαίσιο αυτό πρόκειται τις επόμενες ημέρες να επισκεφτεί το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής προκειμένου να συναντηθεί για μια ακόμη φορά με τον υπουργό κ. Γ. Πλακιωτάκη και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, αντιναύαρχο Λ.Σ. κ. Γ. Αλεξανδράκη, ώστε να διεκδικήσει άμεσες λύσεις στα ζητήματα που τέθηκαν, με προτεραιότητα την περαιτέρω ενίσχυση των υπηρεσιών, ώστε να καλύπτονται επαρκώς οι αυξημένες ανάγκες στις Βόρειες Σποράδες, το Ανατολικό Πήλιο και σε ολόκληρη τη Μαγνησία.

Κωνσταντίνος Αρ. Μαραβέγιας

Βουλευτής Μαγνησίας

#social_media
Στοιχεία επικοινωνίας

Email
k.maravegias@parliament.gr

Διεύθυνση
Γραφείο Βόλου: Σωκράτους 26, 38221
Γραφείο Αθηνών: Μητροπόλεως 1, 10557
Τηλ.: 2421 102227, 2421 102228,
210 3217162